Hunt For Europe

Hunt for Europe 2.0

Nyhedsbrev nr. 1

Et webinar om “Hunt for Europe” projektet blev afholdt den 9. juni 2021. Projektet bliver finansieret af “ERASMUS+” programmet og har syv internationale partnere: MTU (Irland, koordinator), Die Berater (Østrig), LudusXR (Danmark), Wisamar (Tyskland), Vardakeios School of Hermoupolis (Grækenland), EnAIP Piemonte (Italien), Center 4 Education (Spanien).).

Det involverede en række interessenter, her cirka 40 lærere fra partnerlandene, som også bliver involveret i aftestning med deres elever næste år. HFE er en blanding mellem at lære sproget og kulturen, aspekterne af hverdagslivet, skikke og traditioner i et land med henblik på bedre integration hvilket er projektets vigtigste mål.

Via et interaktivt spil “underviser” Hunt for Europe i fremmedsprog og søger at skabe en sammenligning mellem deltagernes forskellige kulturer. HFE består af to hoveddele: E-læringsdelen forsøger at give en introduktion til sprog og kultur; Spillet tester gennem gameplay alt det, der er blevet lært tidligere. Det er en interaktiv bog, bestående af adskillige lektioner for hvert af de tilgængelige sprog, med en forskellig historie og en række fortællende elementer for hver karakter i hvert partnerland.

Herigennem søger projektet at skabe integration gennem viden om sprog og kulturer.

Beundrere af Græsk filosofi

”Vardakeios skolen er en af partnerne i Hunt for Europe 1 og 2 projekterne. Da vi underviser i græsk sprog til udlændinge, er vores elever altid de mennesker, vi får feedback fra, undervejs i udviklingen af spillet og E-lærings værktøjet (med videoer, tekst, grammatik og ordforrådsøvelser). Eleverne er virkelig begejstrede for at at se et grafisk miljø baseret på Syros og de elsker de kulturelle elementer da de er glade for græsk filosofi. De har læst om vores historiske hovedperson, filosoffen Pherekydes, og de har besøgt det sted, han plejede at bo. De har også besøgt Dilos, den hellige ø, hvor han blev begravet.

Det var også deres idé at udvælge 5 filosoffer (Pythagoras, Thales, Sokrates, Platon, Aristoteles), der vil blive indsat som kulturelle elementer i Hunt for Europe 2.0, og de vil spille en nøglerolle i spillet. Følg med der og du kommer til at lære mere om de græske filosoffer.

BABELS TÅRNET - KUNSTIG INTELLIGENS OG MULTIPLAYERKAPACITETER

At spille spil er fedt. At spille spil med venner er endnu sejere!

Derfor gør vi i øjeblikket vores allerede eksisterende, spilbaserede sprog- og kulturlæringsplatform, Hunt for Europe, til også at være et multiplayer-eventyr. Med udgangspunkt i EU-parlamentets haller kan du nu sammen med en ven, eller en helt fremmed, lære sproget og kulturen i et land efter eget ønske, samtidig med at i skal samarbejde sprogligt både når i taler med de lokale indbyggere, men også for at løse en serie udfordringer som kun kan løses ved at arbejde sammen.

I kan chatte med hinanden under spillet, eller tale med hinanden via voice chat ligesom i andre online spil. Vi integrerer også kunstig intelligens i vores e-læringsplatform. Det betyder at vi, baseret på hvor godt du klarer dig som elev, kommer med anbefalinger til hvilke materialer der kan være bedst egnede at komme videre med fremover.

Vi påstår at Hunt for Europe er den første læringsplatform nogensinde, ja nogensinde, der forsøger at skabe en spilbaseret MOOC med fokus på sprog og kultur der bruger kunstig intelligens og Multiplayer-kapaciteter til at støtte den lærende. Vi er meget begejstrede for dette og ser frem til at vise dig meget mere i fremtiden.

The European Commission’s support for the production of this publication does not constitute and endorsement of the content, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

2020-1-IE01-KA201-065973

Scroll to Top