Hunt For Europe

Hunt for Europe 2.0

NYHEDSBREV 2

Projektet er finansieret under “ERASMUS+” programmet og er et samarbejde mellem syv internationale partnere: EnAIP Piemonte (Italien), LudusXR (Danmark), Die Berater (Østrig), Wisamar (Tyskland), Center 4 Education (Spanien), Vardakeios School of Hermoupolis ( Grækenland) og MTU (Irland).

Det er en blanding af at lære sproget, kulturen, aspekterne af hverdagslivet, skikke og traditioner i et fremmed land med henblik på integration hvilket er projektets vigtigste mål.

EN SPROG- OG KULTURLÆRINGSPLATFOR MED PRAKSIS FOR ØJE!

Er du studerende?

Det kan være rigtig sjovt at lære et nyt sprog.

Besøg platformen via din mobil eller desktop og gå på opdagelse i en stor samling materialer:

  • Mundtlig sprogfærdighed og samtale gennem talegenkendelse, læseøvelser, quizzer, etc.

  • Kulturinformation, historie, geografi, vaner, traditioner, politik og religion i det land hvor sproget tales.

  • Multiplayer computerspil hvor 2 spillere sammen skal løse opgaver i det nye land ved at bruge sproget og kulturen og de ting de har lært.

Er du underviser?

Brug alle førnævnte læringsmuligheder for dine elever i klasseværelset, som komplementære ressourcer til at gøre dit læseplan mere interaktiv og legende.

Lyt, tal, interager, bliv bedre!

Platformen er nem at bruge og velegnet til både selvstudie og klasselæring. Brugere kan lære i deres eget tempo og selv definere tid og aktiviteter der skal gennemføres. De kan øve sig i udtale, grammatik og ordforråd. De kan også lytte til dialoger og opdage interessante fakta om fremmede kulturer. Platformen er ligeledes et nyttigt værktøj for lærere, da de kan bruge den i klassen til at introducere et emne, træne i specifikke emner og tage højde for kulturelle aspekter. Det tilskynder til deltagelse og interaktion blandt eleverne, som kan udveksle tanker om historien, prøve at gætte, hvad der vil ske i den følgende lektion, og bruge dialogerne i spillet til rollespilsøvelser i klassen.

Platformen er altid tilgængelig så brugerne kan selv bestemme, hvor og hvornår de vil spille, også i deres fritid, for løbende at forbedre deres viden og udfordre sig selv med nye øvelser.

Hvordan bruges platformen?

Både e-læringssystemet og de simulerede spilmiljøer er designet med “brugervenlighed” i tankerne. Selve spillet er en fil der downloades og installeres på din computer, på samme måde som du ville installere et hvilket som helst andet program. I spillet har vi oprettet et TUTORIALNIVEAU, som vil gøre spillerne fortrolige med alle de forskellige måder at navigere på og interagere med de virtuelle omgivelser. Vi har designet spillene, så de svarer til mainstream spilimplementering, hvilket betyder, at du bruger musen til at se dig omkring og enten piletasterne eller de traditionelle WASD taster til at bevæge dig rundt i miljøet.

Derudover har vi skærmmenuer, der informerer brugerne om, hvilke taster de skal trykke på for at chatte med den anden spiller eller for at se det inventar, de har med sig. På samme måde er e-læringssystemet skabt, så det følger en lineær progressionsstil gennem ikonografi, som er udviklet for at gøre de potentielle interaktioner nemme at forstå.

Her får du adgang!

E-læringssystemet og singleplayer-versionen af spillet er allerede tilgængelige. For en demo af multiplayer-spillet, kontakt venligst:

thomas@ludusxr.com eller din lokale partner. Multiplayer bliver tilgængelig i oktober 2022.

http://www.huntforeurope.eu/

The European Commission’s support for the production of this publication does not constitute and endorsement of the content, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

2020-1-IE01-KA201-065973

Scroll to Top